Dag drie in Hanoi. Jetlag en ik had nauwelijks geslapen, dus rustig aan vandaag. Naar een spa (en dat klinkt beter dan de plakkerige ruimte die het was) voor het betere pamperen. 

Koffietje op straat  (“cà phê đen nóng không đường”, ik kan het al bijna achteloos uitspreken want als ik dat niet zeg krijg ik een koude zoete in plaats van een hete zonder suiker) en achterop de brommer naar Westlake, waar ik bij The Hanoi Bicycle Collective een fiets ging huren. 

Heerlijk gefietst, het was een TOPfietsje. 

’s Avonds met Kimi eten bij Bun Cha Huong Lien. Dit restaurant is booming business sinds Obama er heeft gegeten en de Bun Cha, de specialiteit van Hanoi, was hier heerlijk! Na het eten richting Hoan Kiem Lake gefietst en daar op de stoep (pop up restaurants hebben ze hier uitgevonden, volgens mij) thee gedronken en lekker zitten kletsen.

Het valt allemaal nog niet tegen 🙂