Vandaag aangekomen in KL, waar ik m’n laatste dag alleen doorbreng: morgen komt Hanneke aan en begint deel 2 van m’n reis – de vakantie met Hanneke. 

Ik heb een kamer geboekt in een van de oudste koloniale panden van KL: het Majestic Hotel. Geweldig hotel, heerlijke kamer. En om de hoek ligt een park met daarin onder andere het Bird Park en de nationale moskee (en die heb ik vanmiddag allebei bezocht). 

Aan het eind van de dag had ik met Mango, Alicia en Daniel afgesproken. Die heb ik een paar jaar geleden leren kennen toen ik een downhill MTB trip deed in Thailand, en we hebben sindsdien via Facebook contact gehouden. 

Mango kwam me ophalen bij m’n hotel, en reed me rond door de stad, en vertelde van alles, gaf tips en liet me mooie gebouwen zien. Heel gaaf!! 

Daarna gingen we naar Jalan Alor, waar een night food court is en waar we heerlijk hebben gegeten. “We order, you eat!” 

Na een nachtelijke rit door de stad op zoek naar betaalbare en goede durian (wat thank god niet gelukt is 😂) nog wat door de stad gereden met Mango, wat gedronken, en toen naar bed – morgen komt Hanneke, en begint deel 2!