Ik schreef het al eerder, ik ben niet zo’n planner. Maar één ding wist ik zeker: ik wilde gaan wandelen in Sapa. 

Tot ik wat mensen tegen kwam die naar Sapa waren geweest en vooral vertelden over hoe ontzettend druk het daar was. 

Change of plans dus. Ik kwam toevallig een Nederlandse jongen tegen die een Vietnamese vriendin had met een reisbureau en die wilde wel een tour op maat maken voor me. #princessmodeon! 

Ze moest zelf ook naar dit gebied om een tour voor te bereiden en dus gingen we samen. En zo kon het dus gebeuren dat ik ineens aan tafel zat met heren van het Ministerie van Toerisme. Ik maak wat mee, dames en heren. De heren namen ons mee naar allerlei bijzondere plaatsen hier in het gebied, en ik heb hier al 2 geweldige dagen achter de rug! 

En verder… Is het hier zo ontzettend onbeschrijflijk mooi dat ik er ontroerd van ben. Ik probeer er foto’s van te maken (zo’n 350 keer per dag) maar ik geloof niet dat ik het gevoel van de schoonheid daarmee kan overbrengen. 
Maar ik probeer het toch. Kijk;

En nu ga ik slapen, in een homestay in de middle of nowhere, waar het pikkedonker is en ik een matje op de grond heb. Maar ik kan vanuit m’n bed uit het raam kijken en dan zie ik wel 1000 sterren 🌠🌟⭐

Sweet dreams 😊